sunnuntai 3. helmikuuta 2013

treenailua.

Perjantaina alotettiin aamu Nemon kanssa aamulenkillä. Käveltiin n. 4km lenkki ja matkan varrella käytiin koirapuistossakin että Nemo sai kunnolla purkaa energiaa ennen matkaa Parkanoon. Saatiin olla koirapuistossa yksin, mikä ei kyllä haitannut yhtään. Tykkään käydä koirapuistossa niin ettei sielä ole muita koiria. Nemo on kuitenkin vähän arka ja vihainen toisille koirille, enkä haluaisi sille huonoja kokemuksia, ikinä ei tiedä kuka tuo ja millaisen koiran puistoilemaan.




Illalla menin mummulaan aikomuksena treenailla vielä Jenniä viimeisen kerran ja katsoa tavarat valmiiksi näyttely aamua varten.. Jenni oli kuitenkin päättänyt karata etsimään jäniksiä omin päin ja sillä reissulla se viihtyikin monta tuntia. 7 aikaan lähdettiin hakemaan koiraa kun se ei huuteluista huolimatta tullut kotiin.
Kun koira saatiin kiinni niin treenattiin sitten vielä hetki uudella narulla. Olin kyllä tosi tyytyväinen Jenniin ja hyvillä mielin lähdettiin kotiin odottelemaan seuraavaa aamua.


Kotona ehdin olla vain hetken, kun päätettiin lähteä vielä Tanjan kanssa iltalenkille, koirat mukana tietysti. Nemo oli taas aluksi vähän kiukku Tanjan kultaisellenoutajalle Tikrulle, mutta loppua kohti parani ja Nemo uskalsi jopa haistella Tikrua. Annoin kuitenkin haistella aina vaan hetken ettei Nemo ehtinyt alkaa rähistä, yritän saada Nemolle hyviä kokemuksia toisista koirista ja pyydän mieluummin Nemon pois ajoissa että saan kehuakkin sitä silloin kun se on kiltisti.


Postausta näyttelyistä teen heti kun saan kuvia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti