keskiviikko 13. helmikuuta 2013

haisuli!

Nemon henki haisee välillä ihan kamalalta! Ollaan tässä nyt mietitty että mistä se johtuu, koska hammaskiveäkään ei ole havaittavissa. Ja se henki haisee nimenomaan välillä, ei se aina haise yhtä pahalta? Nemo syö joka päivä samaa ruokaakin että ei se nyt ruuasta kai johdu?

Ostettiin Nemolle viime viikolla tollasia koiran hammasharjatikkuja(?) kokeiluun jotka haisee ihan hammastahnalta. Tikut siis sisältävät minttua minkä pitäisi raikastaa hengitystä, karhean pinnan pitäisi estää hammaskiven tulemista ja pehmeän koostumuksen pitäis hieroo ikeniä tai jotain. Vielä en ole kyllä huomannut mitään järisyttävän suuria eroja, että enpä tiedä sitten onko noista mitään isompaa hyötyä.

Jos jollain on jotain oikeesti toimivia vinkkejä tähän hajuongelmaan niin niitä otetaan vastaan! :D



4 kommenttia:

  1. Mä luulen että pidemmällä käytöllä vois olla jtn eroja. Koska meidän Tuuli ja Väinökin syö hammasharjatikkuja ja niillä ei haise enää niin pahalta. Ollaan kyll vaihdettu merkkiäkin, et kokeilus on ollu jos jonkinmoista ja merkkistä.

    VastaaPoista
  2. Meillä auttaa ihan hampaiden pesu. Ja sitten sellanen hammasvaahto, mitä ruiskutetaan suoraan suuhun hampaille, sen ainut miinus, että koiramme inhoaa sitä. Mutta se auttaa heti, tulee ihanan raikas tuoksu. Ostin sen jenkeistä, mutta nykyisin Suomestakin saa kai vastaavia (merkki Tropiclean). Ja sitten lisään koirien juomaveteen hammasvettä, mikä on tarkoitettu koirille. Pienillä koirilla etenkin hammasongelmat yleisiä. Ja lisäksi annan paljon luita!

    VastaaPoista