maanantai 4. helmikuuta 2013

Parkano RN 2.2.2013




kuvat kehästä © Tytti

Tuomari: Juha Putkonen

JUN ERI1, JUK1, PN1, SA, SERT, VSP
" Lähes ihannekokoinen. 10kk. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä vahva luusto. Hyvä kallo-osa, lyhyehkö kuono. Pään linjat eivät aivan yhdensuuntaiset. Hyvät korvat, silmät ja pigmentti. Hyvä purenta. Hieman kapea alaleuka, ahdas asentoiset alakulmahampaat. Ikäisekseen hyvä runko. Eturinta saa vielä täyttyä. Hyvä karvanlaatu. Hyvä häntä. Hyvät suorat eturaajat. Käpälät saisivat olla tiiviimmät. Hyvin kulmautunut takaosa. Olkavarret tulisi olla viistommat. Etuliikkeet hieman epävakaat, takaa liikkuu hyvin. "


Ihan hyvin ekoista näyttelyistä vaikka dreevereitä olikin vaan yhteensä 5, eli toisaalta ei ollut vaikea päästä rotunsa parhaaksi nartuksi.. Mutta toisaalta, eipä noita sertejäkään varmaan ihan huvin vuoksi jaella :)

Tästä on hyvä jatkaa! Seuraavan kerran näyttelyihin suunnataan luultavasti vasta kesällä niin Jenni saa vähän kehittyä vielä. Ennen seuraavia näyttelyitä täytyy myös vähän treenailla tota liikkeiden esittämistä, vaikka Jennin laiska liikkuminen johtu luultavasti siitä että se oli väsynyt. Hyvin meni kuitenkin noin muuten, anto tutkia ittensä hyvin ja otti itse jopa ton seisomisasennon mikä tuola kolmannessa kuvassa sillä on! En sitä sitten lähtenyt korjailemaan koska se tuli siihen niin hyvin.. ja kaikki tapahtu kyllä niin nopeesti etten ehtinyt edes tajuta kaikkea :D




4 kommenttia:

  1. En kestä noita sen "liikkeitä", en tienny että koiratki voi liikkua noin näyttävästi :D ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä yhtään naura ku toinen meni ihan tosissaan :D eikä se tossa mee vielä edes kovin lennokkaasti, jouduin suurin piirtein vetään sitä perässä tuola :D raukka oli ihan väsähtäny.

      Poista
  2. Onnea, teillähän on mennyt loistavasti. Ei se ole itsestään selvyys olla pn 1. Olikohan pieksämäen näyttely jossa dreevereitä jotain 12 ja roppia ei jaettu. Yksi koira sai erin mutta ei sa:ta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näissä näyttelyissä narttuja olivaan 2 niin siks tuntu aika helpolta saada toi vsp mutta toisaalta, se toinen narttu olis voinut myös olla ihan yhtä hyvin vsp, eli ihan tyytyväinen voi olla tulokseen! :)

      Poista