keskiviikko 6. helmikuuta 2013

näyttelysuunnitelmia.

Suunnittelin tässä nyt alustavasti vähän tulevia näyttelyitä Jennille ja mätsäreitä Nemolle.
Nemosta nyt ei tiedä vielä viedäänkö sitä kun se on tosiaan vähän ärripurri, mutta Jenniä viedään aika varmasti kesällä uudestaan näytille.
Nää on nyt tällasia mihin voitais mennä, kaikkiin ei mennä, mutta nää on vaihtoehtoja. Katotaan nyt kuinka monissa näyttelyissä tarvii edes käydä, Jennille varmaan yritetään hakea toista sertiä ja jos se saadaan niin enempää tuskin käydään näyttelyissä ennen kun se täyttää 2 vuotta.


Nemo:

27.4.2013 Match Show, Kihniö

1.5.2013 Match Show, Ylöjärvi
ja/tai
9.5.2013 Match Show, Tampere



Jenni:

14.4.2013 Vaasa, KV mahdollinen, mutta erittäin epätodennäköinen. Näihin meen varmaan vaan katselemaan.
27.4.2013 Match Show, Kihniö
4.5.2013 Tampere, KV
8.6.2013 Tuuri, KV
6.-7.7.2013 Honkajoki, RN

Täytyy vähän kattoo ketä on tuomareita ja mihin meen työssäoppimiseen ja jos saan kesätöitä jne että mihin mennään, mutta toi Tuuri ja Honkajoki on ne mihin luultavasti mennään. Vaasa on tosiaan erittäin epätodennäköinen ja Tampere on tollanen "varavaihtoehto". Tampereelle meen varmaan kuitenkin ehkä katselemaan jos mahdollista. Pistin Jennille myös Kihniön mätsärit koska voitais käydä sielä vähän treenaamassa sitä liikkeiden esittämistä kun noi mätsärit ei kovin kalliita ole. Plus mulle toi harjottelu ei oo ollenkaan pahasta. Katsotaan..

4 kommenttia:

  1. Heh, jos Honkajoelle tuutte niin mä oon sielä varmaan kuvaamassa ja totuttamassa Väinöö ihmis vilinää ja muihin koiriin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonniin no hyvä! :) kyllä me varmaan sinne tullaan, riippuu tietty vähän ketä on tuomaroimas mutta alustava suunnitelma on tulla sinne :)

      Poista
  2. Haastoin sut! :D
    http://fallofpieces.blogspot.fi/2013/02/haaste.html#comment-form

    VastaaPoista