tiistai 5. helmikuuta 2013

enkelikoira: Siru


Siru oli yksi meidän oman koiran Ritan kahdeksasta pennusta jotka syntyivät 23.6.2000.  Siru oli pennuista ulkonäöltänsä nätein ja halusin että juuri Siru jää meille. Siru oli siis mun ensimmäinen oma koira, ei papereissa mutta kuitenkin.

Sirun elämä jäi valitettavasti kovin lyhyeksi. Ensinnäkin se ei ymmärtänyt metsällä käymisestä mitään, se kulki metsässä ihmisen kanssa ja jos se hukkasi ihmisen se juoksi kotiin.
Siru oli myös erittäin arka koira. Enkä tarkoita että arka niin, että se vähän pelkäsi jotain. Se pelkäsi niin että se ei päästänyt ketään muuta ihmistä lähellensä kun mut. Muistan kun yhtenä iltana olin jo mennyt nukkumaan ja isä tuli herättämään mut kun ei saanut Sirua kiinni. Mun piti sitten nousta ja mennä laittamaan Siru häkkiin.
Sirua kyllä yritettiin käyttää sitkeästi metsällä yksin ja Ritan kanssa, sitä yritettiin totuttaa ihmisiinkin, mutta mikään ei auttanut.

Siru oli meillä vaan vajaan 3 vuotta, kunnes päätettiin että sen on parempi koirien taivaassa missä sen ei tarvitse pelätä mitään.

Siru KoiraNetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti