maanantai 11. maaliskuuta 2013

treenailua.

Meillä on suunnitelmissa mennä pääsiäisenä Vaasan match show:hun Nemon kanssa. Ollaan niihin nyt ahkerasti harjoiteltu, eilen nappasin parit kuvatkin, mutta yksin se on vähän hankalaa kun Nemohan ei pysy paikoillaan jos itse koitan siirtyä kauemmaksi ottamaan kuvia, huoh.

Koko harjoittelu on muutenkin välillä aika tuskallista, koska Nemo stressaa ihan hirveästi siitä että sen pitäisi seistä paikoillaan (alkaa tärisemään, istuu väkisin). Kaikki menee hyvin niin kauan kun sen saa pysähtymään vauhdista eikä vahingossakaan näytä herkkuja. Täytyy myös salamana olla kehumassa heti kun se pysähtyy, silloin Nemo on ihan tärkeänä ja jää seisomaan kiltisti.

Onneksi meillä on melkein kuukausi aikaa vielä harjoitella... vaikka eihän se mitään auta harjoitella yksikseen kun tilanne on taas aivan eri kun on paljon muitakin koiria jne. Onneksi mätsäreitä ei tarvitse ottaa niin vakavasti vaan ne nimenomaan on Nemolle oikein hyviä harjoituksia yleensäkkin.





7 kommenttia:

  1. Voi toista kuin söpö.. :) Näyttää aika isokokoiselta chihulta, paljonko painoa? Itselläni on pk-chihu, jättiläinen.. Kirjoitit tossa yhessä postauksessa ostaneesi Nemolle tossut, joko ne on sulle tullut? :) Mä oon siis myös harkinnut tossujen ostamista, mutta epäilen juurikin sitä, että pysyykö ne sitten "jalassa" ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nemo ei oo mikään kovin pieni chihu, 2,7kg se painaa :) ei siis mikään jättiläinen mutta pienempiäkin löytyy.
      Tossut ei oo vielä tullu, huomenna varmaan tulee. Mietin ihan samaa! Mutta onhan noissa tossuissa noi tarranauhat mistä ne toivottavasti saa kiristettyä niin että pysyy :)

      Poista
  2. Yhyy, tunnen taas itseni jättiläisen omistajaksi! :D Huvittavaa, kun muiden mielestä tuo oma chihu on pieni. Itse taas kun tietää kuinka pieniä chihuja löytyy, niin ei todellakaan näe omaa koiraa pienenä.
    Kirjoittelehan tänne, onko hyvät tossut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka iso se sun chihu sitten on? :)
      Joo sama, tai ite pidän Nemoa aika pienenä, mutta sitten kun se on jonkun toisen chihun vieressä niin alkaa oma koira näyttää taas jo isolta :D
      Juu täytyy heti testata tossuja kun saadaan ne kotiin niin saan niistä vähän juttua tänne :p

      Poista
  3. No se on melkeen nelikilonen! Mä en meinaa edes uskoa, että se on chihu. Pakko kai se on, kun papereissa niin lukee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no on sillä sitte jo vähän kokoa :D vaikka pieni koirahan se silti vielä on :)

      Poista
    2. No on kyllä! Oikeesti epäilen, onko se edes oikeasti ko. rodun edustaja täysin. :D

      Poista