lauantai 16. maaliskuuta 2013

rentoilua.

Meillä on tänään ollut Nemon kanssa rento päivä. Oon ollut jo kohta 2 viikkoa kipeänä joten tämäkään päivä ei kauheasti eronnut muista - lenkit on jäänyt nyt välistä. Nemoa se ei onneksi kuitenkaan erityisesti näy haittaavan.

Aamulla jäätiin Nemon kanssa kahdestaan kotiin. Käytettiin aika makoilemalla sängyssä ja lueskelemassa barffauksesta ja tutkimalla valikoimia. Mua kiinnostais alkaa barffaamaan, mutta Nemon kanssa en nyt viitsi koska Nemo ei kuitenkaan syö paljoa ja meillä ei ole pakastimessa tilaa Nemonkin ruoille jne. Olen kuitenkin ajatellut, että kun toinen koira tulee, ruoka vaihtuu enemmänkin raakaruokinnan suuntaan. Tästä voisin kirjotella joskus enemmän ja tarkemmin..





Kun S tuli kotiin, koitettiin käydä vähän lenkillä koska oli niin kiva ilma. Ei päästy kuitenkaan pitkällekkään kun mua alko yskittämään niin paljon että oli pakko tulla takaisin kotiin. Kotona Nemo sai sitten päivän luun - sian raparoa! Nemo kyllä tykkää uusista luistansa ihan hirveästi ja hyvä niin.
Luun syömisen lisäksi Nemo otti myös onnellisena aurinkoa sängyllä, sekin niin nauttii lämpimästä auringonpaisteesta. Tulispa pian kevät ja kesä!






4 kommenttia:

  1. Mie oon kans suunnitellut josko aloittais meiän Lotan kanssa barffauksen.. Pitää vaan vielä hiukan opiskella asiasta ennenkuin uskaltautuu..

    http://tiudenblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu barffauksessa on kyllä paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon niin on kyllä hyvä opiskella vähän etukäteen.. mutta silti se kuulostaa jotenkin niiin hyvältä vaihtoehdolta! Ei muuta kun barffaamaan! :)

      Poista
  2. Mekin ruvetaan barffaan, josko perehtyis ensin vaan pennun raaka-ruokintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko pennuilla sitten paljokin erilaista barffata? Juuri eilen vaan muistelin että kerihän ei suostunu syömään meillä ekaan viikkoon ollenkaan kun se oli tottunu syömään vaan lihaa ja piimää :D

      Poista