torstai 7. maaliskuuta 2013

lomailua.

Nemon rokotukset oli vähän myöhässä, mutta käytiin nekin laittamassa viikko sitten kuntoon, nyt ne onkin sitten voimassa 2016 asti. Nemoa vähän pelotti seistä eläinlääkärin pöydällä, mutta muuten meni ihan hyvin. Hetken se rapsutteli niskaansa kun rabies rokote ilmeisesti kirvelee vähän aikaa. Nemolla oli muutenkin kaikki ihan hyvin, tarkastettiin taas tyrä ja se on edelleen niin pieni ettei sitä tarvitse leikata. Hampaista löytyi vähän hammaskiveä mutta ei kuulemma niin että tarvisi poistaa.

Sunnuntain mätsäreihin ei sitten mentykään ollenkaan, Nemo ei olisi päässyt(?) ja Jenniä en sinne viitsinyt viedä. En sitten mennyt edes katselemaan vaikka alunperin piti. Harjoteltiin kuitenkin loman aikana paljon tulevia mätsäreitä varten, koska Nemohan ei ymmärrä seistä. Sitä alkaa heti vapisuttamaan kun pitäisi tehdä jotain ja se yrittää istua väkisin. Harjoteltiin myös pöydällä seisomista koska se on tietysti vielä pahempi kun maassa seisominen.




ps. Jenni kävi korviensa takia lääkärissä. Tulehdusta löyty eli niihin se sai nyt lääkkeet. Toivottavasti paranee nyt niillä!

2 kommenttia:

  1. Voi ei miten suloinen Nemo on :') Antaako Jenni muuten ihan kiltisti laittaa korvatipat? Sun blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nemo on söpöläinen <3 Kyllä se antaa laittaa joo, kyllä se pakoon menee mutta kun saa kiinni niin antaa laittaa ihan hyvin :)

      Poista