lauantai 30. maaliskuuta 2013

kotona taas!

Päästiin ihan juuri äsken kotiin n. 10h ajomatkan jälkeen. Matkat meni Nemon kanssa ihan hyvin vaikka se ei malttanutkaan nukkua ollenkaan, ei edes mennessä, vaikka matka kesti n. 14h. Nyt meillä on taas väsynyt koira joka varmasti nukkuu yön hyvin.

Mun osalta reissu ei mennyt ihan niin kun piti. Kun yskä vähän helpotti, niin nousi kuume. Oltiin sitten Nemon kanssa rauhassa mökillä alkuviikosta. Maanantaina käveltiin Nemon kanssa rinteille paistamaan makkaraa ja keskiviikkona käytiin hiihtämässä S:n ja Nemon kanssa n. 2km lenkki. Nemo ei välittänyt ihme kyllä suksista oikein mitään, juoksi vaan lujaa vieressä! Muuten ei koiran kanssa tehty mitään ihmeellistä, heitettiin tietysti pieni lenkki joka päivä, mutta Nemo otti aika rauhallisesti koko viikon.

ps. Nemo oppi kiipeämään portaat ylös ja myöhemmin se tuli ne jopa alas! Lopuksi se oli niinku pikkulapsi joka haluaa ravata portaissa koko ajan. :))




Nyt Nemo on nukkumassa ja illemmalla taidetaan käydä kävelemässä joku pieni lenkki. Huomenna lenkkeillään varmaan vähän lisää ja harjoitellaan maanantaita varten.. koska maanantaina mennään mätsäriin! Lenkkeilyn lisäksi huomenna on siis luvassa myös pesulla käymistä, jes.

2 kommenttia:

  1. Nemokin on nyt kokemusta rikkaampana, vaikka omistaja sairastikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, kyllä silläkin varmaan ihan mukavaa oli :)

      Poista