tiistai 19. maaliskuuta 2013

mitä kuuluu Nemon matkalaukkuun?

Mehän ollaan tosiaan lähdössä viikonloppuna lappiin ja ollaan sielä viikko. Itse lähden käymään vielä Parkanossa torstaina junalla ja kun lauantaina aamuyöstä lähdetään niin tullaan Vaasan kautta ja otetaan S ja Nemo mukaan. Nemohan jää S:n kanssa Vaasaan koska mulla on kotikotona asioita hoidettavana ja junailu sujuu ilman koiraa helpommin. Ja kyllähän noi pojat täälä nyt pärjää päivän ilman mua, ehkä?

Kuitenkin, ajattelin tehdä vaihteluksi postausta siitä mitä kuuluu Nemon matkatavaroihin!



Mukaan lähtee siis ruokakipot, nappuloita ja muutama pussi märkäruokaa.
Tekemistäkin Nemolle pitää ottaa mukaan; pari puruluuta ja yksi lelu (jonka Nemo muuten tunnistaa nimellä PiipPiip).
Ulkoiluvälineitäkin tarvitaan. Mukana on kaksi pantaa; käytössä oleva puolikurkkari ja varalla perus nahkapanta. Taluttimina on fleksi ja varalla tollanen lyhyt hihna. Varallahan täytyy reissuilla olla aina vähintäänkin se kaksi pantaa ja kaksi talutinta, ikinä ei tiedä koska esim. se panta päättääkin hajota.
Takkejakin otetaan mukaan kaksin kappalein. Hurtan sininen takki tietysti ja jos iskee oikein kova pakkanen/kamala ilma niin varalla on vanha takki joka saattaa olla vähän lämpimämpi. Tossut on myös pakattuna!
Koppa lähtee tietysti myös mukaan jos vaan mahtuu, koska Nemohan nukkuu sielä yönsä (kopan sisällä on tietysti vakiovarusteena viltti.....). Matkustamaan Nemo pääsee kyllä tällä kertaa ihan ilman koppaa, koska koppa ei vaan mahdu mihinkään muutakun purettuna ehkä.

Näillä mennään siis.
Normaalisti Nemolla on mukana vaan ulkoiluvarusteet ja koppa koska ruuat, kipot ja lelut löytyy Parkanostakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti