sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

seisomisharjoituksia.

Treenailtiin Nemon kanssa taas tänään vähän seisomista tulevia mätsäreitä varten. Päätin tulla jakamaan tännekin yhden erittäin huonolaatuisen kuvan mistä näkee kuitenkin vähän miten meidän Nemo osaa seistä.


Nemo on kyllä ihan kivan näköinen kieltämättä, kunhan se vaan seisoo juuri noin. Jos häntä laskee alas, se näyttää kitukasvuiselta, runko näyttää kilometrin pituiselta ja jos asento ei ole ryhdikäs näyttää koirakin ihan tankkerilta, ja sitähän me ei haluta.

Tietääkö kukaan muuten että saako koira osallistua mätsäreissä kahteen eri luokkaan? 
Jos saa, niin Kihniön mätsäreihin mennään Nemon ja Jennin kanssa pienten aikuisten luokkaan (alle 40cm), ja mun serkku esittää lapsi & koira luokassa Jennin ja/tai Nemon. Riippuu vähän siitäkin miten Nemo käyttäytyy pääsiäisenä Vaasan mätsärissä.

4 kommenttia:

  1. Koira saa osallistua kahteen luokkaan, ymmärtääkseni. Jos ne kehät ei ole siis samaan aikaan niin mahdollista on D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin vähän ajattelinkin, varsinkin kun oon ymmärtänyt että lapsi & koira luokassa arvostellaan enemmänkin sitä esittämistä eikä koiraa ja sitten taas muissa arvostellaan sitä koiraa (eli koira ei saa ns. kahta mahdollisuutta päästä koittamaan saako sinisen vai punasen nauhan jne)? voin olla ihan väärässäkin :D

      Poista
  2. Sehän seisoo ihan kivasti :--) Olis joskus kiva viedä Tuuliakin johonkin mäntsäreihin, vaikkakaan siitä ei näyttelykoiraa saiskaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo silloin kun se viittii :D vie ihmeessä, koiralle vaihtelua ja ittelle kokemusta jos joskus hommaat koiran mitä viedä näyttelyyn! :) eihän nemokaan oikeisiin näyttelyihin pääse :)

      Poista