maanantai 5. toukokuuta 2014

suunnitelmia kesälle

Nemon kanssa ei ole sen ihmeellisempiä suunnitelmia. Koitetaan fiksailla käytöstä niinku aina, elikkä koitetaan saada kitkettyä vahtihaukkumista ja toisille koirille rähisemistä pois. Koitetaan treenailla varmaan sitä että pitää kuunnella myös kun on vapaana ja ehkä vähän myös amatööriagilityä ja uimista. Mulla ei ole ainakaan kesäkuuksi vielä töitä, joten ei pitäisi ajan riittämisestä olla puutetta.
Ollaan tosiaan muuttamassa kuukauden päästä pois Vaasasta, aluksi Parkanoon ja myöhemmin syksyllä varmaankin Tampereelle. Tampereellahan olis paljon helpompi alkaa harrastaa koiran kanssa jotain, joten jonkun harrastuksen alottaminen Nemon kanssa vois olla kiva, tietenkin jos saadaan tota käytöstä hiottua vähän ensin.


Jennin kanssa olisi tarkotus käydä ainakin yksissä näyttelyissä. Sertien keräämisellä ei sinänsä ole kiire kun ajokokeistakaan ei niitä tuloksia vielä ole..
Näyttelyiden lisäksi käydään varmaan Jenninkin kanssa uimassa ja juoksemistakin varmaan koitetaan taas.


Muita koirasuunnitelmiakin on vähän.. Voi olla että käyn esittämässä kaverin koiraa näyttelyissä ja maailman voittajaan olis enemmän ku kiva mennä katselemaan.. Voi olla että johonkin mätsäriinkin suunnataan kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti