perjantai 2. toukokuuta 2014

21.4.2014 Match Show, Parkano

21.4.2014 osallistuttiin Parkanossa match showhun. Nemon lisäksi mulla oli kaverin borderterrieri Pate mukana. Jenninkin piti tulla mun serkun kanssa, mutta tuli vähän mutkia matkaan, joten Jenni ei päässyt tänään esiintymään. Seuraavalla kerralla sitten.

Pate tuli jo aamusta meille, ajattelin että ei tule mitään siitä että toinen koira tulee meille, mutta pojat tulivat yllättävän hyvin toimeen keskenään! Aluksi Nemoa vähän kiukutti, mutta aika pian iski esiintymiskuume ja Nemo oli ihan että no, osaaksä vetää mahaa näin hienosti nurmikkoa pitkin?!  Kaikki lelutkin oli tietysti pakko esitellä.. Ehkä Nemo ei oo ihan toivoton tapaus.. Tarvis saada vaan enemmän harjotusta tollasten kilttien ja rauhallisten koirien kanssa.



Mätsäri meni Paten kanssa todella hyvin. Pate oli rauhallinen ja esiintyi hienosti, tuloksena olikin SIN 3! Ihan hyvä alotus näyttelyuralle vaikka ei oltu harjoiteltukaan käytännössä kertaakaan. Ollaan alustavasti puhuttu, että Patea voitaisiin viedä jossain vaiheessa ihan oikeisiinkin näyttelyihin.



Nemon kanssa meni myös ihan hyvin. Nemo on aina aika tasaisen varma, esiintyy hyvin,  pöydällä vähän jännittää mutta antaa silti tutkia. Punanen nauha sieltä taas irtosi, mutta punasten kehässä ei sitten taaskaan pärjätty mitä osasinkin ihan odottaa. Oon kyllä tosi tyytyväinen siihen miten Nemo käyttäytyi koko päivän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti