keskiviikko 7. toukokuuta 2014

hyviä ja huonoja uutisia.

Mainitsin tossa että mulla saattaa olla pian kerrottavaa. No se kerrottava ei nyt oo ihan sitä mitä piti, mutta ei nää uutiset nyt silti niin huonojakaan ole.

Alotetaan nyt vaikka niistä huonommista uutisista.
Munhan piti ottaa toinen koira vasta ens vuoden puolella, koska suunnitelmat syksyn osalta on tosiaan vielä aika auki. No yhdelle kasvattajalle oli tulossa itseäni erittäin paljon miellyttävästä yhdistelmästä pentuja ja otinkin tähän kasvattajaan yhteyttä. Tollasia pentueita ei kuitenkaan tule välttämättä joka vuosi. No, jäi pentu saamatta.

Ja sitten niihin hyviin uutisiin. Siis tosi hyviin uutisiin.
Palataan alkuperäseen suunnitelmaan ja otetaan pentu vasta ens vuonna. Eikä edes harmita. Miksi? No koska samalle kasvattajalle on suunnitteilla pentuja myös ensi vuodelle ja ehkä vähän vielä paremmasta yhdistelmästä, huippua!

Eli nyt on aikaa saada omat asiat kuntoon ja keskittyä vähän Nemoon ensin, onhan tässä töitä Jenninkin kanssa vielä kun metsästetään loppuja sertejä. Onpahan sitten ainakin parhaat mahdolliset lähtökohdat ottaa uusi pentu kun ehtii valmistautua sen tuloon kunnolla.
Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saisin tältä kasvattajalta suunnitteilla olevasta yhdistelmästä uros pinserin vuoden päästä :)

Odottavan aika on pitkä, mutta hyväähän kannattaa odottaa.

kuva lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti