maanantai 30. toukokuuta 2016

Mätsäreitä

22.5.2016 Parkano

Lähdettiin Parkanon mätsäriin hakemaan taas niitä positiivisia tuomarikokemuksia. Zira oli nyt ekaa kertaa isoissa aikuisissa ja oltiin myös ensimmäinen koirakko kehässä. Tuomari oli tosi kiva, kyykistyi ja koirat saivat mennä hänen luokseen. Zira antoi katsoa hampaat ja kopeloida muutenkin hyvin, ei mitään ongelmaa. Saatiin punainen nauha. Punaisten kehässä Z jatkoi hyvää esiintymistänsä ja loppujen lopuksi oltiinkin PUN2! Lopuksi tuomari tuli vielä sanomaan että eihän tämän koiran kanssa ole mitään ongelmaa :)


28.5.2016 Karvia

Lähellä sattui olemaan myös toinen mätsäri sopivasti lauantaina, kun sunnuntaina oltiin menossa näyttelyihin. Ajattelin siis lähteä käymään hakemassa vielä lisää varmuutta kehään. Zira oli taas todella reipas näyttelypaikalla, se on yleensäkin reipastunut paljon lyhyessä ajassa. Kehässä Zira oli taas oikein mallikkaasti, ei taaskaan mitään ongelmia tuomarin kanssa, punainen nauha saatiin (jonka Zira nappasi itse suuhunsa :D). Punaisten kehässä tuomari kopleloi koiria vähän vielä lisää ja pyysi myös kehätoimitsijan käymään koirat läpi, kun sanoin millainen tilanne meille kävi viime näyttelyssä ja että huomenna oltaisiin taas menossa. Hienosti meni ja lopputuloksena oli PUN2! 

On se vaan pätevä kakara, ja nämä mätsärit (ja myös sitten myöhemmin se itse sunnuntain näyttely) vahvistivat kyllä sen, että seinäjoen näyttelyissä Zira vaan pelästyi tuomaria.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti