tiistai 16. helmikuuta 2016

Match Show 6.2. Nokia

Käväisin taas pari viikkoa sitten mätsärissä harjoittelemassa Ziran ja Sannan & huskyjen kanssa. Tapahtumapaikalla Zira päätti aloittaa päivän hienosti karkaamalla, se onnistui saamaan pannan pois päästänsä. Pienen hetken se siinä sitten hepuloi, mutta onneksi saatiin se aika pian kiinni. Idioottimaista poukkoilua ja rimpuilua se sitten jatkoi kun odoteltiin kehän alkua kehän laidalla, ehdin siinä jo ajatella että ei tule hommasta nyt yhtään mitään. 

Sitten tuli meidän vuoro. Kehässä Zira oli tosi nätisti! Malttoi seistä hyvin, juoksi hyvin ilman isompia poukkoiluita ja antoi tuomarin katsoa hampaat tosi hyvin. Punainen nauha sieltä sitten tuli. 
Punaisten kehässä Zira jatkoi samaan malliin hienosti esiintymistä. Kun isosta porukasta valittiin osa koirista "jatkoon" niin myös meidät pyydettiin! Pudottiin kuitenkin pois sitten ihan viimeisten joukossa eikä sijoitusta tullut tälläkään kertaa, mutta koirasta sai kyllä olla todella ylpeä päivän kehäkäyttäytymisen perusteella! Ja sehän se mätsäreiden tarkoitus onkin, että saadaan harjoitella oikeita näyttelyitä varten. Zira on kuitenkin aika tyypillinen pinseri eikä se oikein pidä siitä kun vieraat ihmiset tulevat koskettelemaan.

Seuraava mätsäri onkin sitten varmaan pääsiäisenä mihin mennään harjoittelemaan. Ensimmäisiin näyttelyihinkin ollaan jo ilmoittauduttu, huhtikuussa suuntana on Kankaanpään rn ja sitten Vaasa kv. Meillä onkin vielä vähän työn sarkaa ennen noita näyttelyitä, että toivottavasti tässä lähistöllä olisi vielä vaikka parit mätsärit ja näyttelyharjoitukset. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti