lauantai 9. elokuuta 2014

#WDS2014fi

Eilinen päivä kuluikin maailman voittajassa ihmetellen. Pinserikehän reunalla oltiinkin suunnilleen koko aika, mutta ehdittiin käydä myös katsomassa vähän agilitynäytöstä ja koirafrisbeetä. Ohimennen katsottiin myös doboa kun seikkailtiin myyntikojuilla, ja käytiin me pinserikojullakin tietenkin.



Ei voi muuta sanoa, kun että pinserikuume kasvoi ainakin puolella. En kestä noita isoja nappisilmiä... Miten maltan odottaa siihen saakka että saan oman pikkupinserin <3 Mutta hyväähän kannattaa odottaa, vai mitä.

Paikallahan oli ruskeita, mustia, typistettyjä ja ei typistettyjä, mutta kyllä se typistämätön musta vaan on omaan mieleen kaikkein eniten, vaikka jokainenhan noista hieno on. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että ennen ruskeat ei miellyttänyt mun silmää juurikaan, mutta kun niitä pääsi oikeasti katselemaan, niin kyllä nekin vaan hienoja on. Mutta black & tan vaan on niin mun juttu.

Kuvia en paljon ottanut, koska mun kameralla ei saa kovin hyviä kuvia enää jostain syystä vaikka kuinka säätäis? Harkinnassa ja oikeastaan hankinnassakin on jo uusi kamera.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti