tiistai 29. heinäkuuta 2014

vesipetoja!

Nyt on ollut niin kuuma että lenkkeilyt on jätetty suosiolla vähemmälle (ei saisi valittaa, koska kohta on taas talvi). Ollaan tehty pieniä lenkkejä ja käyty uimassa. Nemokin on uskaltautunut tulla jopa kerran ihan omasta vapaasta tahdostansa uimaan asti! Kahlailee se kyllä mutta uimaan se ei ole koskaan tullut omasta tahdostansa.

Yksi uintikerta suoritettiin Jennin kanssa. Oli aika yllätys että Nemo käyttäytyi tosi hyvin taas vaikka oltiin liikkeellä niin, että Nemo oli mulla toisessa kädessä flexissä ja Jenni toisessa lyhyessä narussa. Aluksi Nemo vähän rähisi, mutta loppua päin ei juurikaan vaikka Jenni ei paljon Nemoa rannalla varonut vaan juoksi vaan päältä! Maailman eniten kivoin kaveri..
Vedessäkin koirat pääsi käymään samaan aikaan jolloin Nemo yllätti uimalla ittekseen. Jenniä uitin niin, että jätin Nemon rannalle odottelemaan.
Uimisten jälkeen käveltiin se noin 1km takasin ja hienosti meni taas. Loppumatkasta päästin Nemon vapaaksi taas harjottelemaan irtioloa, mikä on muuten sujunut tosi hyvin koko kesän!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti