sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Match Show 27.4.2013, Kihniö.

Sateisesta päivästä huolimatta lähdettiin siis Kihniöön mätsäreihin, ja hyvä että lähdettiin!

Ensin oli lapsi&koira luokka, joka käytiin pienessä katoksessa kamalan sadekuuron takia. Silja osallistuikin Nemon kanssa, koska kahdella koiralla ei voinut osallistua ja Nemo on mukavampi taluttaa. Koska kehä siirrettiin pieneen katokseen, oli ahdasta ja Nemon takana oleva koira koitti hyökkiä päälle, Nemo oli aika kiukkusena. Silja kuitenkin pärjäsi Nemon kanssa hyvin ja pari sijoittui kolmansiksi!



Sitten odoteltiin hetki pienten aikuisten luokan alkua. Nemo oli odotellessa vähän kiukku. Mutta kehässä se meni niin hyvin! Paljon paremmin kun Vaasassa. Se käveli hienosti vierellä, oli nätisti pöydällä ja seiso niin hienosti. Makkaran palat oli parempia kuin lihapullat? No, saatiin siis punainen nauha.
Silja ja Jenni meni meidän jälkeen seuraavassa parissa. Jenni oli vähän vahva taluttaa, mutta muuten se meni hyvin. Sieltäkin tuli punainen nauha!
Odoteltiin sitten taas hetki punaisten vuoroa. Punaisissa ei sitten pärjättykään enää Nemon kanssa, mutta Silja ja Jenni sijottu kuitenkin toisiksi!

Eli kerrassaan hyvä päivä oli säästä huolimatta. Kummatkin koirat saivat palkintoja ja tuomari oli hyvä. Jäi hyvä mieli kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti